Gerard Ekdom geeft de geschiedenis van Jaguar weer in muziek

Vijf belangrijke mijlpalen gekoppeld aan iconische muzieknummers

Beesd, 5 december 2014 - 3FM DJ Gerard Ekdom heeft vijf belangrijke mijlpalen uit de geschiedenis van Jaguar verbonden aan vijf muzieknummers. De radio DJ heeft de afgelopen vijf dagen iedere ochtend op de Facebook pagina van Jaguar Nederland een bijzondere mijlpaal behandeld en dezelfde middag maakte Gerard in Ekdom’s Choice bekend welke plaat hij daar het beste bij vindt passen.  

 

Op de Jaguar Nederland Facebook pagina konden ideeën worden aangedragen naar aanleiding van de vraag van Gerard Ekdom welk muzieknummer het beste past bij de verschillende mijlpalen van Jaguar. Uit deze reacties heeft Jaguar Nederland vandaag een winnaar gekozen die als prijs in een van de legendarische auto’s uit de geschiedenis van Jaguar mag rondrijden.

“Jaguar heeft mij gevraagd om vijf platen te zoeken bij belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis van Jaguar, van de oprichting tot de lancering van de Jaguar XE. Een super gave opdracht, want naast mijn grote passie voor muziek ben ik een enorme Jaguar fan. Het was daarom ook ontzettend leuk om een paar prachtige platen uit te zoeken bij mijlpalen uit de geschiedenis van Jaguar„ 3FM DJ Gerard Ekdom

Ekdom’s Choice

 

 1. De oprichting van Jaguar door Sir William Lyons in 1922 

  Al Stewart Year of the Cat

 2. De introductie van de E-type in 1961

  The Beatles – Love Me Do

 3. In 1988 won de Jaguar XJR-9LM de 24 uur van Le Mans

  Billy Ocean – Get Outta My Dreams, Get Into My Car

 4. Heden: de lancering van de Jaguar F-TYPE

  Armin van Buuren – This Is What It Feels Like

 5. Toekomst: de introductie van de Jaguar XE

  Jett Rebel – Louise

Download PDF
Download PDF
Over Jaguar

Jaguar Land Rover Nederland is de importorganisatie van Jaguar, Land Rover en Range Rover automobielen. Jaguar Land Rover heeft zijn hoofdvestiging in het Verenigd Koninkrijk (Coventry) en is eigendom van TATA Motors, gevestigd in India.

berichten